recreanten kampioen

Voor het derde jaar op rij is ons recreantenteam kampioen geworden in de recreantencompetitie. Het team bestaande uit Leo Ginsel, Hilma Tieks, Nancy Prins, Kees Moezelaar en Hendo Hogeboom, werd dit jaar erg geplaagd door blessures van de heren. Gelukkig wisten de invallers Wim van de Belt, Michiel Bergman en Lisette van de Belt deze problemen goed op te vangen.

 

Met slechts één gelijkspel en verder alleen gewonnen wedstrijden, had dit team zich een goede positie veroverd om weer een kampioenschap binnen te halen. In de laatste wedstrijd tegen de naaste concurrent BACO uit Olst moesten 2 punten gehaald worden. Leo, Hilma, Nancy, Kees en Wim kwamen vlijmscherp aan de start en wisten deze wedstrijd met 7-1 te winnen, waardoor het kampioenschap een feit was.

Het kampioenschap was dit jaar voor een groot deel te danken aan de dames, die bijna geen partijen verloren. Nancy verloor slechts 1 wedstrijd en Hilma maar 5, wat ook tot gevolg had dat zij als 2e en 3e geëindigd zijn in de spelersranglijst van de recreantencompetitie.

Na afloop van de wedstrijd, werden door het bestuur bloemen en medailles uitgereikt aan de teamleden.

Het was nog lang onrustig in de sporthal.

   
  

   
© Allotria BC